TÓLEPBERGEN QAYÍPBERGENOVTÍŃ XX ÁSIR AQÍRÍ XXI ÁSIR BASÍNDAǴÍ DÓRETIWSHILIK ÓZGESHELIKLERI - Yusupova А. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada T.Qayipbergenovning XX asr oxiri va XXI asr boshlarida yozilgan “O, dúnyadaǵa atama xatlar”, “Qálbimniń qamusı” roman-esselari tahlil qilingan.