ЖУРНАЛИСТ СУРИШТИРУВИ ЖАНРИНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИГИ - Алламбергенова, П. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ушбу мақолада журналистик суриштирув жанри назарияси ва унинг таснифи ҳақида сўз юритилди. Шунингдек, тақриз жанрининг телевидениеда намоён бўлиши мисоллар билан илмий асослаб берилди.