X.DÁWLETNAZAROV ShÍǴARMALARÍNDA FRAZEOLOGIZMLERDIŃ QOLLANÍLÍW ÓZGEShELIGI - Allanazarov, E.E.; Qadirbergenova, G. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada tilimizdagi lingvistik birliklardan biri frazeologizmlarning badiiy tildagi qo‘llanilishi hodisasiga bag‘shlangan bo‘lib, shoir Q.Davletnazarov asaralrida qo’llanilishdagi so‘z ma’nolarining ta’sirchanligidagi o‘ziga xos xususyatlari va ayrim tafsilotlar bayon etiladi.