NÍZAM ÚSTEMLIGI HÁM KORRUPCIYAǴA QARSÍ GÚRESIW – PUQARALÍQ JÁMIYETIN RAWAJLANDÍRÍWDÍŃ ÚSTEM SHÁRTI - Kudaybergenova, T.K. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada qonun ustuvorligi va korruptsiyaga qarshi kurashish-fuqarolik jamiyatini rivojlantirishning ustuvor shartli ekanligi, korruptsiyaga qarshi kurash, uning ahamiyati hamda natijalari haqida so’z yuritilgan.