ҒОЯВИЙ ТАҲДИДЛАРГА ҚАРШИ КУРАШ – ЁШЛАР СИЁСАТИНИНГ АСОСИДИР - Қодиров, Қ.А. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Мақолада бугунги куннинг инсоният олдидаги долзарб глобал муаммоларидан бири ҳисобланган ёшлар тарбиясига тасир қилувчи бузғунчи ва тажовузкор ғоялар ва бегона ғояларнинг мамлакатга кириб келиши, фуқаролар ўртасида тарқалиши салбий оқибатларни келтириб чиқариш омиллари ва тасирлари ҳақида сўз боради. Шунингдек, бир қанча олим ва адибларнинг фикрларига асосланиб бази хулосаларга келинган ва кенг талқин қилинган.