LiBaWF9 KRISTALLARNING XUSUSIY LYUMINESSENSIYASI - Nuritdinov, I.; Atashov, B.T.; Yuldashov, D.P.; Oralbayev, K.G. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Rentgen lyuminessensiyasining haroratga bog‘liqligini o‘rganish asosida LiBaWF9 kristallarining xususiy rekombinatsiyaviy lyuminessensiyasi tadqiq qilindi.