РЕЛАКСАЦИОННЫЕ ЯВЛЕНИЯ В СТРУКТУРАХ КОНТАКТНОЙ МЕТАЛЛИЗАЦИИ, СТИМУЛИРОВАННЫЕ ТЕРМИЧЕСКОЙ ОБРАБОТКОЙ - Исмайлов, К.А.; Атаубаева, А.Б.; Насырова, Г.М. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Issiqlik bilan ishlov berishning Si ga olingan omik kontaktlardagi ichki mexanik kuchlanishlarning kattaligiga ta’siri o’rganildi. Au-Ti-n+-Si kontakt strukturasiga issiqlik bilan ishlov berish namunaning tekislanishiga, Au-Ti-Pd2Si-p+-Si kontakt strukturasida esa egrilik radiusining oshishiga olib keldi.