VIET TEOREMASÍNAN PAYDALANÍP PARAMETRLI KVADRAT TEŃLEMELERDI SHESHIW USÍLLARÍ - Djumabaev, N. (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada Viet teoremasidan foydalanib parametrli kvadrat tenglamalarni yechish usullari ko`rsatilgan.