МАХСУС МАШҚЛАР АСОСИДА МАТЕМАТИКА ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КРЕАТИВ КОМПЕТЕНТЛИЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МЕТОДИКАСИ - Сейтмуратов, С.Т. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада ижодкорлик, креативликни аниқлашнинг асосий ёндашувларини таҳлил қилиб, улар ижодий қобилиятларни ривожлантириш ва ижодий шахсни шакллантириш, ижодий фаолиятни таъминлашнинг ҳақиқий механизмларини излашга йўналтирилган ўқув жараёнига ижодий таълимни жорий этиш зарур деган хулосага келинади.