BASLAWÍSH BILIMLENDIRIWDE MULTIMEDIA SABAQLARÍNÍŃ ÁHMIYETI - Kadrekova, A.; Maksetova, N. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada Uzluksiz ta’lim tizimida axborot texnologiya, boshlang‘ich sinfda multimediadan foydalanish, dars jarayonida axborot texnologiyadan foydalanish.