TALABALAR JISMONIY TAYYORGARLIGINI OSHIRISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Xasanov, A.T.; Azimov, A.M. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada talabalarning kasbiy-amaliy harakat tayyorgarligini yanada takomillashtirishga yo‘naltirilgan metodik tavsiyalarni ishlab chiqish maqsadida kasbiy-amaliy jismoniy tayyorgarlikka urg‘u bergan holda jismoniy tarbiya o‘quv jarayonini takomillashtirishni nazarda tutgan pedagogik tajriba natijalari va ularning tahlili bayon qilingan.