ЧЕТ ТИЛИ ДАРСЛАРИДА ТАЛАБАЛАРНИНГ ИЖОДИЙ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МУАММОСИНИНГ ДОЛЗАРБЛИГИ (инглиз адабиёти доирасида) - Ескараева, С.А. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада чет тили дарсларида талаба ёшларнинг ижодий фикрлашини ривожлантириш масалаларининг аҳамияти кўриб чиқилди. Талабаларнинг ижодий фаолиятини ривожлантиришга қаратилган, уларнинг мустақил фикрлашига имкон берувчи метод ва усуллар таснифи келтирилган.