ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ СОҲАСИДА МАЛАКАЛИ МУТАХАССИСЛАР ТАЙЁРЛАШ ТИЗИМИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Еримбетов, Б.Қ. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада мамлакатимизда жисмоний тарбия ва спорт соҳасини ривожлантиришда малакали мутахассислар тайёрлаш зарурияти ҳамда мазкур жараёнда спорт таълим муассасаларининг роли таҳлил қилинган.