ЭЛЕКТРОН ТАЪЛИМ МУҲИТИДА GEOGEBRA ДАСТУРИ ВОСИТАСИДА ЎҚИТИШ МЕТОДИКАСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ИЖТИМОИЙ ЗАРУРАТИ - Пренов, Б.Б.; Нурмаханов, К.Е. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада таълим жараёнини замонавийлаштириш, бўлажак ўқитувчиларнинг касбий тайёргарлигини оширишга, унинг янги услублар ва янги педагогик технологияларни қўллай олишга бўлган талабларини янада ошириш кўриб чиқилган.