WEB-ТЕХНОЛОГИЯЛАР АСОСИДА БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ КАСБИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ДИДАКТИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Мамбетниязов, М.Т. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада Web-технологиялар асосида бўлажак ўқитувчиларнинг касбий тайёргарлигини такомиллаштиришнинг дидактик имкониятлари ва бу борадаги муаммоларни ўрганиш масаласи ўз аксини топган.