ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎРГАНИШДА ТАЛАБАЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ-КОММУНИКАТИВ ФАОЛЛИГИНИ ОШИРИШДА БАДИИЙ АДАБИЁТЛАРНИНГ ЎРНИ - Кунназарова, Г. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Талабаларнинг ижтимоий-коммуникатив фаолликка эгалиги улар томонидан инглиз тилини муваффақиятли ўрганишда муҳим аҳамиятга эга. Зеро, барча хорижий тиллар каби инглиз тили ҳам фаол ижтимоий-коммуникатив муносабатлар жараёнида самарали ўзлаштирилади. Мақолада инглиз тилини ўрганишда бадиий адабиётлар воситасида талабаларнинг ижтимоий-коммуникатив фаоллигини ошириш масаласи ёритилган.