«INFORMATIKA HÁM XABAR TEXNOLOGIYALARI» PÁNINEN ELEKTRON OQIW RESURSLARIN JARATIWDIŃ DIDAKTIKALIQ ÁHMIYETI - Allambergenova, M.X. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada bugungi kunda zamonaviy elektron o’quv adabiyotlarini yaratish hamda uning didaktik ahamiyati haqida so’z yuritiladi.