ХАЛҚ ДОСТОНЛАРИДА ОИЛА ТИЗИМИГА ОИД ЛЕКСЕМАЛАР - Нарматова, М. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада оила тизимига оид лексемаларнинг тарихий-маиший ҳаётдаги ўрни, маънолари, этимологияси ва халқ достонларида қўлланилиш даражалари ҳақида сўз юритилган.