QORQIT ATA JIRLARI HÁM QARAQALPAQLAR TARIYXI - Jawlıbaeva, N. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada «Qorqıt ata» kitobi va qoraqalpoq xalqi tarixi bilan bog’liqlik tararlari, qoraqalpoq dostonlariga mazkur kitobning tasiri tahlil qilingan.