QARAQALPAQ JUWAP AYTISLARINIŃ JANRLIQ HÁM KÓRKEMLIK ÓZGESHELIKLERI - Bazarbaeva, B. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada qoraqalpoq folklorining eng boy namunalaridan biri aytishlarning janrlik va badiiy xossalari taqqoslangan holda organilgan.