QARAQALPAQ TILINIŃ TÚSINDIRME SÓZLIGINDE ANTONIMLERDIŃ BERILIWI - Mambetmuratova, M.T. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada qoraqalpoq tilining izohli luǵatida antonimlarning berilishi haqida so‘z yuritilib, ularning tushuntirilishi tahlil qilingan.