TURKMAN TILIGA RUS TILIDAN O‘ZLASHGAN SO‘ZLAR - Babayeva, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada turkman tiliga o‘zlashma so‘zlarning qaysi davrlarda kirib kelishi, turkman tiliga rus so‘zlarinig o‘zlashishi, o‘zlashgan so‘zlarning talaffuzi va imlosida kuzatiladigan lingvistik farqli xususiyatlar tahlil qilingan.