CHIQINDILARDAN FOYDALANIB KOMPOZIT MATERIALLARNING SEMENT TEJASH TEXNOLOGIYASI - Sultanov, M.J.; Kabulova, L.B.; Izbasarova, G.B. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada kompozit biriktiruvchi tarkibidagi maydalangan natriy silikat tarkibli namunalarning mustahkamlik xususiyatlariga ta’siri o`rganildi.