СПОРТ ЖАМОАЛАРИДА ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТ КЎРСАТИШНИНГ БАЪЗИ ЖИҲАТЛАРИ - Арзымбетов, Т.Т. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада мамлакатимиз соҳаларида психологик хизмат кўрсатишни ўрганишга оид олиб борилган илмий изланишлар таҳлил қилинади. Шунингдек, спорт жамоаларида психологик хизмат кўрсатиш муаммоси бўйича замонавий ёндашувлар асосида тадқиқот ишларини олиб бориш долзарблиги илмий асосланади.