KISHI MEKTEP JASINDAǴI OQIWSHILARDIŃ ANA TILI SABAQLARINDA KLASTAN TIS JUMISLARDI SHÓLKEMLESTIRIW - Saburova, S. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning ona tili darslarida sinfdan tashqari ishlarni tashkil etish haqida so‘z yuritiladi. Boshlanǵich sinflarda ona tili darslarida sinfdan tashqari ishlar ustida ishlash, sinfdan tashqari óqish, matn ustida ishlash, takroriy hikoya etish, reja tuzish kabi bir qancha ish turlaridan keng turda foydalanish bo’yicha takliflar keltirilgan.