ЭЛЕКТРОН ЎҚУВ АДАБИЁТЛАРИ ЯРАТИШНИНГ МЕТОДИК ТАМОЙИЛЛАРИ (“Материаллар қаршилиги” фани мисолида) - Эшбаева, З.Н. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада электрон дарслик тушунчаси янги таҳрирда таърифланган ҳамда техника таълим йўналишлари учун электрон ўқув адабиётлари яратишнинг мустақил ҳаракат ва фаолиятга йўналтирилган методик тамойили таснифланиб, унинг компонентлари шаклан ва мазмунан илмий асосланмоқда.