БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИ МУСТАҚИЛ ФИКРЛАШГА ТАРБИЯЛАШ МАСАЛАСИ - Бабашева, Г.Б. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу маколада бошлангич синф ўқувчиларини мустақил фикрлашга юналтириш ва унинг педагогик-психологик хусусиятлари борасида гап боради.