Талаба-ёшларни спорт мусобақаларига тайёрлаш тизимини такомиллаштириш муҳим педагогик муаммо сифатида - Сапарниязов, С. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мазкур мақолада талаба-ёшларни спорт мусобақаларига тайёрлаш тизимини такомиллаштириш муҳим педагогик муаммо сифатида эканлиги илмий-назарий жиҳатдан таҳлил этилган ҳамда талаба-ёшларни спорт мусобақаларига тайёрлаш тизимини такомиллаштиришнинг амалиётдаги ҳолати ёритилган бўлиб, мазкур жараён бўйича тегишли илмий хулосалар келтирилган.