TALABALARGA OBYEKTGA YO‘NALTIRILGAN DASTURLASHNI O‘RGATISHNING FOYDALI JIHATLARI (Python dasturlash tili misolida) - Saidova, D.E. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada talabalarga obyektga yo‘naltirilgan dasturlashni o‘rgatish metodologiyasi tadqiq etilgan bo‘lib, Python dasturlash tilining xususiyatlari va uning obyektga yo‘naltirilgan dasturlashdagi afzalliklari hamda o‘quv jarayonida qo‘llaniladigan ta’lim metodlariga integratsiyalangan holatda tavsiflangan.