БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КАСБИЙ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ЗАРУРАТИ - Халмуратов, М.Т. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мазкур мақоланинг асосий мақсади - бўлажак жисмоний тарбия ўқитувчиларининг касбий компетенцияларини такомиллаштириш давр талаби эканлигини курсатиб бериш.