OLIY TA’LIMDA “RADIATSION TIBBIYOT VA TEXNOLOGIYALAR” FANINING SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA “HAMKORLIKDA” O‘QITISH TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Bozorov Е.Х.; Zoirova, L.X. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada “Hamkorlikda” o‘qitish texnologiyasidan dars mashg‘ulotlarida foydalanish “Radiatsion tibbiyot va texnologiyalarning sog‘liqni saqlash sohasida qo‘llanilishi” mavzusi misolida batafsil va kengroq tushuntirib o‘tilgan. Shuningdek, ushbu usulni qo‘llashdagi natijalar, foydali jihatlari ham sanab o‘tilgan.