TALABALARNING KREDIT-MODUL TIZIMIDA BILIMLARINI BAHOLANISHNING XALQARO TAJRIBASI - Bazarbaeva, A.K. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada talabalarning kredit-modul tizimi bo‘yicha bilimini baholashning xalqaro tajribasi ko‘rib chiqiladi va maqolada kredit-modul tizimining asosiy tushunchasi, kredit-modul tizimining zamonaviy dunyoda tutgan o‘rni Yevropa kredit tarmog’i tizimi asosida muhokoma etilgan.