ҚАРАҚАЛПАҚ ӘДЕБИЯТЫНДА ЖАҢА ДӘРЬЯ ДӘЎИРИ ТАРИЙХЫНЫҢ СӘЎЛЕЛЕНИЎИ ҲӘМ ОНЫ ОҚЫТЫЎДЫҢ ГЕЙПАРА МӘСЕЛЕЛЕРИ - Алламбергенов, К. (FAN va JAMIYAT, 2022)
The article analyzes the history of the Janadariya period in Karakalpak literature and the process of its teaching.