СИСТЕМА – СТРУКТУРАЛЫҚ ТИЛ БИЛИМИ - Курбаниязов, Г. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада тизимли-структуравий тилшуносликнинг пайдо болиши ва шаклланиши, шунингдек унинг ўзбек ва қорақалпоқ тилшунослигида қўлланилиши таҳлил қилинган.