TAXTAKÓPIR RAYONÍ OYKONIMLERINIŃ LEKSIKA-SEMANTIKALÍQ QURAMÍ HÁM ONÍ KARTALASTÍRÍW - Baltabayev О.О. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada Qoraqalpog‘iston Respublikasining Taxtako‘pir tumani oykonimlari geografik jihatdan tadqiq qilingan. Tuman oykonimlari leksik-semantik guruhlarga bo‘lib o‘rganilgan. Leksik-semantik xususiyatlari bo‘yicha Taxtako‘pir tumani oykonimlarining xaritasi ishlab chiqilgan.