2D ЎЛЧАМЛИ p-n-ЎТИШ ФОТОТОКЛАРИ ВА ДИФФЕРЕНЦИАЛ ЎТКАЗУВЧАНЛИГИ - Гулямов, Г.; Дадамирзаев, М.Ғ.; Қосимова, М.О. (FAN va JAMIYAT, 2022)
2D ўлчамдаги p-n-ўтиш вольт-ампер характеристикасининг ёруғлик тўлқин узунлигига боғлиқлиги назарий томондан ўрганилган. Олинган натижалар тажриба натижалари билан солиштирилган. 3D ўлчамли p-n ўтиш дифференциал ўтказувчанлигига нисбатан 2D ўлчамли p-n ўтиш дифференциал ўтказувчанлиги катта бўлиши назарий томондан кўрсатиб берилган.