УЗЛУКСИЗ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА ПЕДАГОГЛАРНИНГ АХБОРОТ-МЕТОДИК ТАЪМИНОТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВА УНИ ЖОРИЙ ЭТИШ МЕТОДЛАРИ - Калимбетов, Б.О.; Маматқулов, Х.А. (FAN va JAMIYAT, 2022)
В статье рассматриваются методы и условия повышения уровня профессиональной компетентности учителей по иностранным языкам.