SPORT GÚRESINDE OQITIW USILINIŃ TIYKARLARI - Jumaniyazov, Q.T.; Mırzamuratov, J.J. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu moqalada sport kurashi bilan shug`ullanivshi kurashilarning, zamonaviy pedagogik o`qitish uslublari, o`qituvchining faoliyati davomida tasvirlangan.