BASLAWISH KLASS ANA TILI SABAQLARINDA SÓZLIK ÚSTINDE ISLEW OQIWSHILARDIŃ IMLA SAWATLILIǴIN TAMIYNLEWDIŃ BASQISHI SIPATINDA - Embergenova, A.A. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada boshlang’ich sinf ona tili darslarida so’zlik ustida ishlashning imlo savodxonligin takomillashtirishdagi o’rni haqida so’z etiladi.