ТАЛАБАЛАРГА ТАСВИРИЙ САНЪАТ МАШҒУЛОТЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ИЛМИЙ МЕТОДИК АСОСЛАРИ - Алдабергенов, А.У. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада бўлажак тасвирий санъат ўқитувчиларини касбий тайёрлашда назарий ва амалий билимларнинг уйғунлиги, тасвирий санъатнинг асоси бўлган қаламтасвирнинг назарий ва амалий машқлар бажаришнинг аҳамияти хақида ишлаш жараёнида сўз боради. Талабаларга натурага қараб тасвирлаш бўйича амалий маслаҳатлар берилади.