NOCHIZIQLI TENGLAMALARNI YECHISHDA NYUTON VA STEFFENSEN USULLARINING SAMARADORLIGINI ANIQLASH - Tureniyazova, A. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada nochiziqli tenglamalarni yechish usullarining samaradorligi 5-darajali tenglamani yechishda Nyuton va Steffensen usullarini qo‘llanish misolida ko‘rsatilgan.