OLIY TA’LIM MUASSASALARI TALABALARINING TARBIYAVIY JARAYONLARINI TASHKIL ETISHNING PEDAGOGIK-PROFILAKTIK AHAMIYATI - Siddikov, X.T. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasasi talabalari bilan tarbiyaviy-pedagogik jarayonlarni tashkil qilish, tarbiyaviy ahamiyatga ega bo‘lgan metodik ko‘rsatmalarni shakllantirish, pedagoglar va talabalar o‘rtasidagi nutqiy muammolarni bartaraf qilish usullari haqida fikr yuritilgan.