МАХСУС ФАНЛАР ЎҚИТИШДА ЗАМОНАВИЙ ИННОВАЦИОН ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ ФОЙДАЛАНИШ - Очилов, А.О. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада ҳаёт фаолияти хавфсизлиги йўналишида махсус фанларни ўқитиш жараёнида маълумотларни тақдим этишда замонавий инновацион медиа таълим технологиялардан фойдаланиш масалалари ёритиб берилган.