TALABALARNING ISHLAB CHIQARISHDAGI AMALIY MASHG‘ULOTLARINI QO‘LLAB-QUVVATLASH - Mamatov, D.N. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ishlab chiqarish har bir kontent sohasidagi standartlarda, shuningdek, taʼlim oluvchilar uchun milliy standartlarda qayd etilgan. “Tuzatish”, “dizayn”, “yaratish”, “model qilish”, “ishlab chiqish” va “hisobot qilish” kabi soʻzlar talabalarning mazmun yoʻnalishlari boʻyicha oʻrganishining muhim jihati talabalarning taʼlim va ishlab chiqarishini oʻz ichiga olishini, ishlab chiqarish loyihalari boshqa koʻplab standartlarga ham javob berishi, muloqot qilish, hamkorlik qilish va boshqa oʻrganish maqsadlarini kabi masalalar yoritilgan.