TARBIYACHINING KASBIY KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH - Quchqorova, N.M.; Matchanova, N. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada “Kompetentlik” tushunchasi, kasbiy kompetentlikni belgilovchi holatlar, kasbiy kompetentlikka ega bo‘lishda o‘z ustida ishlash va o‘z-o‘zini rivojlantirish muhim ahamiyatga ega ekanligi haqida fikrlar bildirilgan