КОНФЕССИОНАЛ ВА САКРАЛ ГЕОГРАФИЯ – МАДАНИЯТ ГЕОГРАФИЯСИНИНГ АЛОҲИДА ЙЎНАЛИШЛАРИ СИФАТИДА - Тўраев, Қ.Т.; Қурбонов, Ш.Б. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада маданият географиясининг тармоқларидан ҳисобланган конфессионал ва сакрал география хусусида сўз боради. Бунда конфессионал ва сакрал географиянинг шаклланиши ва ривожланиши, сакрал объектлар ва уларнинг турлари, шунингдек, мазкур йўналишда олиб борилган тадқиқотларни ўрганишга алоҳида эътибор қаратилган.