ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ РИВОЖЛАНИШИНИНГ МИНТАҚАВИЙ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Ешимбетов, У.Х.; Раджапов, М.Я.; Атамуратов, И. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикаси қишлоқ хўжалигининг минтақавий хусусиятлари ўрганилган. Айниқса, Қорақалпоғистон Республикаси қишлоқ хўжалиги экин майдонлари таркиби ва унинг ўзгариши, маҳсулот етиштириш динамикаси, аҳоли жон бошига етиштирилган маҳсулот ҳажми таҳлил қилинган.