BORLAND C++ BUILDER PROGRAMMALASTIRIW TILINIŃ GRAFIKALIQ IMKANIYATLARINAN PAYDALANIW - Kalxanov, P.J.; Orınbaev, A.A. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqola Borland C++ Builder komponentalarining sinflari, xossalari va funksiyalaridan foydalangan holda grafikalar bilan ishlash haqida yozilgan. Borland C++ Builder kuchli vizual obyektga yo‘naltirilgan dasturlash tizimi bo‘lib, turli xil grafik figuralarni yaratishga imkon beradi. C++ Builder kengaytirilgan C++ tili standarti bilan mavjud ilovalarni yaxshilash, unumdorlikni oshirish va professional darajadagi foydalanuvchi interfeysini berish uchun istalgan joyda foydalanish mumkin.