LOCAL INNER DERIVATIONS ON THREE-DIMENSIONAL LIE ALGEBRAS - Alauadinov, A.K.; Jumaeva, Ch.I. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada biz uch o‘lchovli Li algebralarining mahalliy ichki hosilalarini o‘rganamiz. Biz uch o‘lchovli Li algebralarining har qanday mahalliy ichki hosilasi ichki hosila ekanligini ko‘rsatamiz.