ULÍWMA BILIM BERIW MEKTEP OQÍWSHÍLARÍNDA KOMMUNIKATIVLIK KOMPETENCIYANÍŃ QÁLIPLESIW METODLARÍ - Utemuratov, B.K. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada umumiy oʻrta ta’lim maktab oʻquvchilarining kommunikativlik kompetentsiyalarini shakllantirish metodlari, darslarda oʻquvchilarning guruhlarda ish olib borishi boʻyicha tavsiyalar berildi.